Hoe krijg ik toegang tot publiek opladen?

Hoe krijg ik toegang tot publiek opladen?

De toegang tot de wereld van BMW Charging krijgt u meteen met uw elektrische BMW wagen overhandigd, u krijgt toegang tot een publieke laadpaal in de vorm van uw persoonlijke BMW Charging Card en daarmee verbonden exclusieve en aantrekkelijke voorwaarden in het BMW Charging-netwerk. U hoeft zich alleen nog maar met uw BMW ID aan te melden op www.bmw-charging.com, met uw nieuwe BMW het Active-tarief af te sluiten (dat het eerste jaar zonder vaste kosten beschikbaar is) en uw BMW Charging Card te activeren. In minder dan 24 uur krijgt u toegang tot het wijdvertakte openbare laadnetwerk en kunt u beginnen te laden! Uw laadbeurten worden eenvoudig en comfortabel via BMW Charging geboekt. Bij de kosten krijgt u in het kader van de maandelijkse facturatie een totaaloverzicht van alle laadbeurten. Uw factuur ontvangt u geheel naar wens via het online portaal, e-mail of per post.

Met de nieuwste generatie van elektrische BMW wagens, zoals de BMW iX3, BMW iX en de BMW i4, krijgt u bovendien automatisch het IONITY Plus-pakket* voor 1 jaar zonder vaste kosten en laadt u zo tegen aantrekkelijke voorwaarden aan de IONITY High Power Charging publieke laadpaal in Europa (het aanbod is afhankelijk van de markt).

Download onze brochure.

De voordelen

✓ Ontdek alles wat voor u relevant is bij aankoop, leasing of renting van een nieuwe wagen.

✓ Verkrijg een visuele representatie van het volledige fiscaliteitsregime.

✓ Blijf op de hoogte van fiscaliteitsveranderingen, nieuwigheden in de fleetwereld, ons breed BMW-fleetgamma en nieuws binnen de wereld van mobiliteit en automotive.

    Top
  • › Offerte / Testrit aanvragen.