Waar kan ik een laadkaart bestellen?

Waar kan ik een laadkaart bestellen?

Er zijn verschillende aanbieders die een laadkaart ter beschikking stellen. Ongeacht of u thuis, onderweg of op het werk oplaadt, kan BMW charging een oplossing voor u bieden. De BMW charging pass biedt de mogelijkheid om op te laden aan publieke infrastructuur dat wordt aangeleverd door onze partner Luminus & Ionity. U kan uw BMW-charging kaart aanvragen online of bij ons. Bij het ontvangst van uw laadkaart maakt u een account aan via de online registratie van BMW. Vervolgens kiest u een tarief die aansluit aan uw noden. Huidig kunt u genieten van 2 verschillende tarieven met een mogelijkheid voor IONITY plus er bij te nemen.

› Lees hier hoe een laadkaart in zijn werking gaat.

› Klik hier voor een aanvraag van een laadkaart via onze concessie.

› Klik hier voor een aanvraag van een laadkaart via BMW Charging.

 

 

BMW charging – Active

 

 

Basisprijs € 4,99 – Gratis 12 maanden bij aankoop eerste BMW
Minimale contractduur Onbepaald
Prijs vervangende kaart € 7,38

Met het active abonnement geniet u van aantrekkelijke vaste laadtarieven. Indien u een nieuwe bmw aankoopt, krijgt u de eerste 12 maanden volledig gratis. Klanten met een BMW iX3, BMW iX & BMW i4 krijgen bovendien automatisch het IONITY-plus pakket voor een jaar zonder basistarief. Indien u kiest voor het active abonnement geniet u als klant van een volledig jaar bmw charging zonder basistarief.

 

 

Ac-Laden 0,30 EUR / kWh
DC-Laden 0,50 EUR / kWh
IONITY 0,79 EUR / kWh

 

 

BMW charging – FLEX

 

Basisprijs 0,00 EUR – Standaard abonnement
Minimale contractduur Onbepaald
Prijs vervangende kaart € 7,38 EUR

Laad uw elektrische BMW eenvoudig op middels één van de grootste laadnetwerken met behulp van een laadpas/app. U kunt flexibel laden bij uw elektrische laadpaal tegen individuele voorwaarden. De prijzen voor AC en DC laden zijn bij dit type abonnement volledig afhankelijk van de aanbieder van het laadstation. Het is aan te raden om hier de geldige prijzen te controleren vooraleer u begint op te laden. De prijzen voor IONITY-laadpalen zijn hier ook hetzelfde als bij het active abonnement. (0,70 EUR / kWh)

 

 

Optioneel – IONITY PLUS

Optioneel pakket bovenop uw Active of Flex pakket

 

Via dit optioneel pakket kunt u genieten van een prijsvoordeel bij alle IONITY oplaadparken. Huidig zijn 386 oplaadparken verspreid over heel europa en het Verenigd Koninkrijk. De volgende laadtarieven zijn hier van toepassing. Het laadtarief kan wel afhankelijk zijn van het land waarin u zich bevindt.

 

AC-Laden 0,28 EUR / kWh
HPC-laden (High power charging) 0,28 EUR / KWh

Na dat uw accountregistratie compleet is, geeft u uw RFID-kaartnummer in dat op de achterkant van uw laadkaart staat. Wanneer u dit proces heeft afgerond, kunt u na 24u genieten van het gehele BMW charging netwerk. Het is ook aan te raden dat u de BMW charging app downloadt en geniet van allerlei voordelen.

 

Bmw points – Enkel voor plug-in hybride wagens

U  kunt bovendien genieten van het nieuwe systeem dat door BMW werd geïntegreerd, namelijk de BMW points. Deze BMW points kunnen ingeruild worden voor gratis laadminuten voor alle bestuurders die met een plug-in hybride rijden. U verzamelt deze punten vanaf wanneer u een e-drive zone binnenrijdt met uw plug-in hybride. U krijgt een punt voor elke elektrische kilometer die u rijdt en u daarnaast krijgt u ook dubbele punten in e-drive zones (zones waarbij uw wagen automatisch kiest voor de elektrische rijmodus via geografische locatie).

De punten die u heeft verzameld kunnen worden omgezet in een krediet dat kan gebruikt worden aan de openbare laadpunten van het bmw charging netwerk.

            – 1250 punten = 10 euro elektriciteitskrediet

            – 3000 punten = 25 euro elektriciteitskrediet     

            – 5800 punten = 50 euro elektriciteitskrediet

 

Download ons e-book.

    Download

    ons e-book.

      Top
    • › Offerte / Testrit aanvragen.