De meest avontuurlijke SAV is terug.

De BMW X3 staat garant voor comfortabel rijplezier, overzicht en avontuur. Dankzij de power of choice is dit model verkrijgbaar in 4 verschillende motorisaties, namelijk de full electric BMW iX3, plug-in hybride, diesel en benzine. Ontdek vandaag nog de dynamiek van de BMW X3 en boek een testrit. Dankzij semi-autonoom rijden en de intelligente vierwielaandrijving, BMW xDrive biedt hij maximaal rijcomfort, zowel op de weg als offroad.

Specificaties.

Elektrisch rijbereik: 453-462 km
Stroomverbruik in kWh/100 km (gecombineerd): 18,5 – 18,9
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 0
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 0

Elektrisch rijbereik: 43-50km
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 2,0-2,5
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 45-57

DIESEL

CO2 Gecombineerd: 147 – 169 g/km

Brandstofverbruik: 5,6 – 6,5 l/100 km

CO2 Gecombineerd: 151 – 171 g/km

Brandstofverbruik: 5,8 – 6,5 l/100 km

CO2 Gecombineerd: 162 – 184 g/km

Brandstofverbruik: 6,2 – 7 l/100 km

BENZINE

CO2 Gecombineerd: 172 – 192 g/km

Brandstofverbruik: 7,6 – 8,4 l/100 km

CO2 Gecombineerd: 173 – 194 g/km

Brandstofverbruik: 7,6 – 8,5 l/100 km

De BMW X3 & iX3 in beeld.

 • Offerte / Testrit aanvragen ➜
 • De varianten.

  Highlights.

  Exterieur.

  De nieuwe BMW X3 krijgt een compleet nieuwe design aan de voorkand. BMW legt zijn nadruk op de breedte en typische X-elementen die we terugvinden op de neus. Deze elementen in combinatie met de hoekige BMW nierengrille en nieuw gevormde bumpers met verticale luchtinlaten zorgen voor een opvallende présence op de openbare weg. De full-LED-koplampen vervolledigen het totaalbeeld van de BMW X3 met een moderne en doelgerichte uitstraling. Het Nieuwe achterkantdesign ziet er al even opvallend als modern uit. De vernieuwde Full-LED-achterlichten met een nieuwe driedimensionele vormgeving zorgen voor een unieke look. Door de vlakke, brede uitlaatpijpen met vrije vorm oogt deze SAV voluit sportief.

  INTERIEUR.

  Het interieur krijgt een nieuw vormgegeven middenconsole met sierlijsten afgewerkt in Schwarz hochglänzend. Verder krijgt de nieuwe BMW X3 geüpdatete bedieningselementen in de airconditioning. De sportzetels in geperforeerd Sensatec of volleder in combinatie met het 26,5 centimeter groot infotainment display zorgt voor buitengewoon comfort en toegankelijkheid. Optioneel heeft u de mogelijkheid het display uit te breiden naar een 30,5 centimeter. Sportzetels zijn beschikbaar voor zowel de bestuurder als de passagier vooraan. U heeft ook de mogelijkheid om de wagen af te werken met een galvanische uitvoering.

  Technologie & connectiviteit.

  De BMW X3 zit boordevol vernieuwende technologieën en functionaliteiten. Innovatieve technologieën zoals smartphone-integratie, BMW News of BMW Maps en moderne rijhulpsystemen zoals het Driving Assistant Pack Professional tillen de rijervaring en de veiligheid in de BMW X3 naar een nieuw niveau.

  Met de My BMW App ontgrendelt u allerlei handige functies. Zo kan u uw service-behoeften vroegtijdig inplannen, uw routeplanner doorsturen naar uw infotainment display of zelf uw wagen updaten. Het BMW Head-up Display zorgt ervoor dat u ten alle tijden uw focus op de weg houdt. Relevante informatie wordt in kleur afgebeeld in het gezichtsveld van de bestuurder op de voorruit. Ook bevat de nieuwe BMW X3 intuïtieve widgets zoals een vernieuwde spraakassistent, Apple Carplay en Android Auto.

  VARIATIES.

  Ook bij deze SAV is er de mogelijkheid voor keuze van alle motorisaties. The power of choice weliswaar waar BMW helemaal achter staat. Naast de benzine en diesel varianten is er een Plug-in Hybride en een vol elektrische variant, de IX3 ontwikkeld.

  Met de BMW X3 xDrive30e, de Plug-in Hybride variant, ervaart u duurzame mobiliteit en efficiënte rijdynamiek. Ontdek de voordelen van deze vooruitstrevende en innovatieve hybride wagen en kom meer te weten over het aandrijfconcept, de rijdynamiek, BMW Charging en praktische digitale diensten van BMW ConnectedDrive via een testrit.

  De Plug-in hybride technologie van de BMW X3 xDrive 30e verenigt de elektrische aandrijftechnologie met een krachtige BMW verbrandingsmotor. Bovendien beschikt de BMW X3 xDrive 30e over een unieke vierwielaandrijving voor optimale dynamiek, tractie en veiligheid. De Plug-in Hybride variant krijgt ook verschillende aandrijfmodi namelijk: Hybrid/Hybrid ECO PRO, Electric en Sport/Xtra Boost. Geniet van intelligente rijmodi die in elke situatie voor een optimaal samenspel tussen de TwinPower Turbo 4-cilinder verbrandings- en elektromotor zorgen. 

  Het opladen van uw BMW X3 xDrive30e, van 0-100%, bedraagt bij 3,7 kWh laadvermogen 3,7 uur. Bij een 2,3 kWh laadvermogen (huishoudelijk stopcontact) bedraagt de laadduur 5,9 uur. Bij ontvangst van uw BMW X3 xDrive30e krijgt u een publieke laadkabel en de BMW Charging Card.

  De BMW iX3 heeft, volgens WLTP-meting, een actieradius van maximaal 459 kilometer. Heel erg indrukwekkend voor een elektrische SAV. Naast het grote rijbereik laadt de BMW iX3 ook extreem snel op. Indien u een snellader ter beschikking heeft kan de BMW iX3 in 10 minuten een actieradius van 100 kilometer behalen.

  Een regeneratief remsysteem helpt mee energie te besparen voor het accupakket. Door de modus simpelweg te activeren met de versnellingspook, hoeft u uw rempedaal niet meer te gebruiken. Bij het lossen van het gaspedaal zal er sterk afgeremd worden op de elektromotor. Uiteindelijk zullen de remlichten aanspringen en zal de wagen volledig tot stilstand komen. Deze nieuwe technologie wordt ook wel het principe van one pedal driving genoemd en wordt als zeer prettig ervaren.