Maak kennis met onze BMW Fleet advisors

Onze BMW Fleet Advisors, Michiel en Wim, staan u graag bij in elke fase van uw mobiliteit geven u gericht advies. Zij zijn uw centrale contactpunt, behouden telkens een familiaal karkater tijdens uw partnerschap en stellen de persoonlijke relatie met u als klant als prioriteit. Wanneer u tekent in vertrouwen, verkrijgt u de meest recente en relevante fleet inzichten. Onze fleet advisors zijn op de hoogte van nationale en internationale trends binnen de fleetwereld en delen deze graag met u mee. Download ons e-book om op de hoogte te blijven.

Uw bestuurders kunnen telkens langs komen dankzij onze strategische en gunstig gelegen showrooms te Oudenaarde en Sint-Martens Latem, gelegen nabij de belangrijkste verbindingswegen zoals E17, E40, N60 & N43. Beide concessies beschikken over een uitgebreide vloot aan vervangwagens en testwagens om u telkens op weg te helpen bij de aankoop of onderhoud van uw bedrijfswagen. Onze concessies beschikken over servicepunten in beide vestigingen en Carosserie te Oudenaarde. Ontdek wat wij voor u of uw bedrijf kunnen betekenen en boek een intakegesprek.

Gespecialiseerd in BMW fleet & professionele wagens

Ons BMW FLEET Of B2B sales team helpt u als fleet verantwoordelijke, zelfstandige of professionele bestuurder de weg te vinden in de actuele mobiliteitsoplossingen. Zij kunnen u adviseren inzake fiscaliteit, duurzaamheid, TCO en alle andere aspecten die horen bij de aankoop van een professioneel voertuig.

MICHIEL242_Tekengebied 1
Michiel Van Meirhaeghe

Salesverantwoordelijke B2B & New Business Development
Mobile:   +32 478 279407
Email:     Michiel.Van-Meirhaeghe@daeninck.net.bmw.be

WIM242_Tekengebied 1
Wim Vande Vyver

Salesverantwoordelijke B2B & New Business Development
Mobile:   +32 497 522782
Email:     Wim.vande-vyver@daeninck.net.bmw.be

    Vrijblijvende afspraak met het fleet sales team.
      Na het versturen van dit contactformulier zal u gecontacteerd worden door ons sales team of fleet sales team.

    Vragen over fleet of bedrijfswagens?