Klantgerichtheid zit in vele kleine dingen

BMW Peter Daeninck telt vandaag 2 BMW-concessies voor de regio Oost-Vlaanderen. Als mobiliteitspartner voor particuliere klanten en KMO’s wordt er enorm geïnvesteerd in de opleiding van onze medewerkers en werken zij uitsluitend met het meest kwalitatieve materiaal. Hun dienstverlening en processen worden continu doorgelicht met een absolute focus op klantgerichtheid en expertise.

Professionaliteit

Ons team is discreet, betrokken en expert in hun vak.

Bereikbaarheid

Dankzij onze 2 consessies zijn we uitermate bereikbaar.

Persoonlijk

Onze klanten staan altijd centraal en genieten een persoonlijke aanpak.

Competent

We investeren voortdurend in de kennis van onze mensen.

Al meer dan 25 jaar uw BMW partner in Oost-Vlaanderen

Ons verhaal

 • 1

  1996

  Peter Daeninck start samen met zijn vrouw Catherine Verdonck en twee werknemers een nieuwe BMW concessie op in Sint Martens Latem.

 • 2

  2002

  Door groeiende activiteiten blijkt het pand van 1000m2 op de Kortrijkse Steenweg te klein en besluit de concessie zich te vestigen aan de Xavier De Cocklaan. Met een vernieuwd pand van 2700 m2 blijft het bedrijf fors groeien. De komende aantal jaren breidt het bedrijf uit met een vernieuwde carrosserie en de toevoeging van het mini-gamma.

 • 3

  2009

  BMW Peter Daeninck blijft groeien en grijpt de kans om een nieuwe concessie te openen. Bij de zoektocht naar een nieuwe locatie valt hun oog al snel op de oude spinnerij van Bekaert Textiles in Oudenaarde. De nieuwe concessie is de grootste tot nu toe met een oppervlakte van 8.800 m2 dat over kantoren, drie showrooms, een atelier en een carrosserie afdeling beschikt. Alle centrale diensten werden vanaf nu overgedragen naar deze vestiging.

 • 4

  Heden

  Het succesverhaal van BMW Peter Daeninck is te danken aan het feit dat flexibiliteit, bereikbaarheid en aandacht voor de klant telkens centraal staat in hun aanpak. Het succesverhaal is te danken aan meer dan 45 medewerkers die dag in dag uit telkens weer klaar staan voor onze klanten te helpen met uitmuntende expertise over BMW. De concessie blikt vooruit en investeert in nieuw gereedschap, technologie en opleidingen voor hun medewerkers om hun positie als referentie in de regio te behouden.