Mooie Momenten

WELKOM KSV OUDENAARDE

WELKOM KSV OUDENAARDE

PANNELGESPREK MET VINCENT MANNAERT - CLUB BRUGGE CEO

Lees meer

BMW ARTVILLE.

BMW ARTVILLE.

Een unieke kunstbeleving in Knokke-Heist. De Belgische kust heeft er deze zomer een state-of-the-art hotspot bij: BMW Artville. U kan er een unieke voorstelling van Jan Fabre bekijken, en twee bijzonder exclusieve BMW ART CARS (een Belgische première!). Bovendien onthullen we er in avant-première de gloednieuwe BMW 8 Reeks Coupé en BMW X5. Het prachtige strandterras is ideaal om na te keuvelen bij een hapje en een drankje. Nog tot 26 augustus op het strand aan het casino van Knokke-Heist.

Lees meer

BEAUVILLE FESTIVAL 2018.

BEAUVILLE FESTIVAL 2018.

Als trotse sponsor willen wij u danken voor uw talrijke aanwezigheid. Sfeer, zon, heerlijke muziek, ... alle ingrediënten dus om volop te genieten. En uiteraard kon u de gloednieuwe BMW i8 Roadster en een exclusieve BMW M3 bewonderen.

Lees meer

UNIZOMERT 2018.

UNIZOMERT 2018.

Op 21 juni waren we de trotse partner van het UNIZOMER EVENT bij Willy Naessens. Met een shuttle dienst van maar liefst 7 BMW i's brachten we de ondernemers naar hun eventlocaties. Iedereen was onder de indruk van de wenbaarheid, het comfort en het rijgedrag van de electrische BMW i3.

Lees meer

BMW DAAGT 1.000 BEDRIJVEN UIT OM DE ELEKTRISCHE SWITCH TE MAKEN.

BMW DAAGT 1.000 BEDRIJVEN UIT OM DE ELEKTRISCHE SWITCH TE MAKEN.

BMW wil voor bedrijven de weg openen naar toekomstgericht rijplezier. Omdat streven naar duurzame mobiliteit een noodzaak is, én bovendien fiscaal interessante perspectieven biedt.Met Switch to Electric heeft BMW een mooie uitdaging voor bedrijven waarbij gedurende 5 werkdagen een BMW i3 ter beschikking wordt gesteld. Hierbij laten we werknemers tijdelijk hun diesel- of benzinewagen inruilen voor het elektrische alternatief van BMW. Een ideale manier om hen te laten kennismaken met het plezier en comfort van rijden met een elektrische wagen.Wij komen langs om dit te organiseren, en zorgen voor een formule waarbij alle zorgen over verzekeringen, schadegevallen, oplaadkosten … vermeden worden.Wenst u met uw bedrijf deel te nemen? Niets houdt u nog tegen.

Lees meer

VAN NEDC NAAR WLTP.

VAN NEDC NAAR WLTP.

De WLTP-testprocedure wil de rijomstandigheden in de praktijk zo dicht mogelijk benaderen. Dit betekent o.a. nieuw gedefinieerde en significant strengere testcondities, hogere snelheden en een duidelijk langere testduur. Dankzij deze waarheidsgetrouwe testprocedure kan het verbruik en de CO2-emissie van een wagen voortaan beter ingeschat worden. Gezien de WLTP-testprocedure realistischer is dan de oude NEDC-meetmethode, zullen de gemiddelde verbruikscijfers op papier ook wat hoger liggen.

Lees meer

GROOTSTE VLOOT ELEKTRISCHE BEDRIJFSWAGENS IN BELGIË

GROOTSTE VLOOT ELEKTRISCHE BEDRIJFSWAGENS IN BELGIË

BMW Peter Daeninck leverancier van de grootste vloot elektrische bedrijfswagens in België!Het Gentse bedrijf Planet Group nam de eerste 25 BMW i3’s van een totale bestelling van 50 in ontvangst van BMW-dealer Peter Daeninck. Het is daarmee de grootste vloot van 100% elektrische voertuigen in België.

Lees meer