Details

BMW I5

$0.15
  • › Offerte / Testrit aanvragen.
  •  Highlights & info
  •  TCO parameters*
  •  Motorisaties

› Hou mij op de hoogte van dit model

____________________________________________________________________________________________________________________

Over enkele maanden is het zo ver, binnenkort doet de BMW i5 zijn intrede op de belgische markt. Het nieuwe model is dynamischer, prestigieuzer en comfortabeler dan ooit tevoren en benadrukt een frisse interpretatie van zijn kenmerkend elegant en sportief design.

Wat voorlopig bekend is gemaakt, is dat de BMW Curved Display zal aanwezig zijn in het interieur, inclusief vernieuwde en innovatieve digitale diensten. Ook zal voor deze nieuwe BMW 5 Reeks een volledig elektrisch M performance model aanwezig zijn, net zoals de BMW i4 M50 of de BMW iX M60.

Het harmonieuze evenwicht tussen sportief rijplezier en comfort op langere afstanden heet de BMW 5 Reeks zich gevestigd als de meest succesvolle businesswagen ter wereld, dat diep in de kern van ons BMW-fleetgamma zit ingebakken.

Naast de lancering van de BMW i5 Berline, zal de BMW i5 Touring later gelanceerd worden. Hier is voorlopig nog geen verdere informatie rond verstrekt.

__________________________________________________________________________________________________________________

Bent u ook benieuwd naar de motorisaties, fascinerende elektrische rijdyanmiek, elektrisch rijbereik en meer? Blijf dan op de hoogte door onze brochure te downloaden, hierbij krijgt u ook maandelijkse fiscaliteit-updates en nieuws rond ons fleetgamma.

 

› Download hier de brochure.

Nog geen TCO vrijgegeven

Nog geen motorisaties gekend.

Specificaties
  • Fiscale aftrekbaarheid 100%
Top
  • › Offerte / Testrit aanvragen.