Welke opties zijn er mogelijk voor het exterieur van mijn BMW?

Welke opties zijn er mogelijk voor het exterieur van mijn BMW?

Het exterieur van uw BMW kan u volledig naar wens configureren. Verkiest u voor de sportieve look van het M Sport pakket of eerder voor onze elegante luxury uitvoeringen. Het kan allemaal volledig naar uw wensen worden geconfigureerrd. Niet alle opties die hier worden opgelijst zijn van toepassing op alle modellen. Deze zijn louter informatief als u interesse heeft om een bepaalde optie toe te voegen aan uw nieuwe BMW.

* Sommige opties zijn onder voorbehoud van productwijzigingen & de capaciteit is afhankelijk van het model. Vraag gerust meer informatie over beschikbaarheid door ons te contacteren.

Chrome line exterieur

Glanzend chroom – het klassieke materiaal voor luxueuze sierelementen. Het Chrome Line Exterieur onderstreept het exclusieve karakter van de wagen en benadrukt het elegante lijnenspel nog meer.

Een hoogwaardige verchroming, die in de laatste werkfase intensief met de hand tot hoogglans gepolijst werd, geeft hierbij talrijke uitrustings- en designdetails zoals de Air Breathers een bijzonder edel oppervlak dat blinkt als een spiegel. Eveneens hoogglanzend zijn de in aluminium uitgevoerde vensterprofielafdekkingen van de zijruiten en de zijvensterlijsten. Exclusief in Schwarz hochglänzend uitgevoerd zijn de spiegeldriehoeken, de spiegelvoeten, de frames van de buitenspiegels, de strips op de B- en C-stijlen en de raamgeleidingsprofielen van de achterste deuren.

Aanpassing Dakrails

De dakreling in zwart mat ligt vlak op het dak, is harmonieus op het design van de wagen afgestemd en dient als basis voor een multifunctionele BMW dakdrager waarop dakboxen, fietsen, surfplanken enz. veilig kunnen worden bevestigd. Dit is een veel-voorkomende standaard optie voor touring-modellen zoals de BMW 3 Reeks en BMW 5 Reeks. De dakrails in het silber zijn enkel mogelijk voor de BMW 5 Reeks Touring.

U heeft bovendien ook de mogelijkheid om uw dakrails in gesatineerd aluminium te kiezen. (Afhankelijk van het model)

De dakreling in aluminium gesatineerd is harmonieus op het design van de wagen afgestemd en dient als basis voor een multifunctionele BMW dakdrager waarop dakboxen, fietsen, surfplanken enz. veilig kunnen worden bevestigd

Exterieur Line Aluminium gesatineerd

De Exterieur Line Aluminium gesatineerd zorgt voor een edele verschijning. De vensterprofielafdekkingen en raamomlijstingen in aluminium gesatineerd leggen luxueuze accenten. Een stijlvol contrast hiermee vormen de bekledingen van de B-stijlen, buitenspiegelframe, -voet en -driehoek en de raamgeleiders in Schwarz hochglänzend.

Aanhangwagenkoppeling met afneembare bol

Wanneer de aanhangwagenkoppeling niet gebruikt wordt, kan de bol weggenomen worden zodat het sportieve design van de achterzijde bewaard blijft. Tot de uitrusting behoort ook de aanhangwagenstabiliteitscontrole. Voor sommige modellen is dit beschikbaar, andere modellen hebben een elektrische variant of half-wegklapbare elektrische variant.

De voordelen op een rij:

✓Wanneer de bol weggenomen wordt als hij niet in gebruik is, blijft het design van de achterzijde bewaard

✓ Stabilisering van de aanhangwagen en van het trekkende voertuig dankzij de aanhangwagenstabilisatiecontrole.

Aanhangwagenkoppeling (elektrisch wegklapbaar)

De aanhangwagenkoppeling met elektrisch wegklapbare bol is afhankelijk van de motorversie toegelaten voor sleeplasten tot 3500 kg (Ahankelijk van het model). Voor de stabilisatie remt de stabiliteitscontrole wanneer de aanhangwagen gevaarlijk begint te schommelen, de combinatie automatisch af. De elektrisch wegklapbare bol verdwijnt onder de achterschort en is niet zichtbaar. Niet beschikbaar voor alle modellen, sommige modellen hebben een aanhangwagenkoppeling met afneembare bol.

Zonnewerend glas achteraan

Op zonnige dagen voorkomt het zonnewerend glas achteraan dat het interieur onnodig sterk opwarmt. De donkerder getinte ruiten vanaf de B-stijl absorberen het zonlicht beter. De donkere tint heeft geen invloed op het zicht naar achter, maar belemmert wel blikken in het achtercompartiment.

Tredeplank in Aluminium

De aluminium tredeplank met geborsteld en geanodiseerd oppervlak en rubberen inzet zorgt voor een bijzonder markant accent en maakt in- en uitstappen in de wagen comfortabel. Deze optie is enkel mogelijk voor de hogere BMW X modellen, zoals de BMW X5.

M Shadow Line hochglänzend met bijkomende elementen

De M Shadow Line hochglänzend met bijkomende elementen omvat uitrustingsdetails in Schwarz: nierframe in Schwarz hochglänzend en uitlaatpijpen in Schwarzchrom. Afhankelijk van het model worden bijkomende elementen meegenomen. Deze elementen zijn onderdeel van het M sportpakket en zijn beschikbaar op zowat alle fleetmodellen.

De voordelen op een rij:

 

✓ Sportief-elegante exterieurelementen in Schwarz hochglänzend en Schwarzchrom.

✓ Beklemtoont het individuele karakter van de wagen.

M achterspoiler

De M achterspoiler benadrukt het sportieve silhouet van de wagen en vermindert de ongewenste liftkracht, de spoiler is in meeste gevallen zéér detaillistisch en straalt pure M sport uit, de M achterspoiler kan mee uitgevoerd worden in het koetswerkkleur (afhankelijk van het kleur dat u kiest) of schwarz. Deze optie is mogelijk voor bijvoorbeeld de BMW 5 Reeks en BMW 3 Reeks in hun Berline uitvoeringen.

M Sport remmen - blau, rot of schwarz

Passend voor een sportieve BMW zijn de krachtige M sport remmen, in dit geval met blauwe afwerking. Hun exclusieve look met blauw gelakte remzadels en M opschrift benadrukken de krachtig bijtende kwaliteiten. De vaste aluminium remzadels vooraan zijn telkens uitgerust met vier zuigers, de zwevende remzadels achteraan telkens met één zuiger. Bijzonder grote en intern geventileerde schijven met lichtgewicht technologie garanderen een uitstekende remkracht. Ook bij een dynamische rijstijl bieden ze een hoog remvermogen.

BMW crystal headlights Iconic Glow

Enkel te verkrijgen op de nieuwe BMW 7 reeks.

De BMW kristallen koplampen Iconic Glow verlenen uw BMW een bijzonder aura en schoonheid. De bovenste lichtmodule van de tweedelige koplampen verenigt vier kristalglaselementen aan elke kant. Door de uiterst precieze kristalafwerking breekt het licht in alle kleuren van de regenboog – vooral bij zonneschijn een indrukwekkende aanblik.

De BMW kristallen koplampen Iconic Glow beleven hun gloriemoment tijdens het rijden. LED-elementen achter de kristalglaselementen integreren de richtingaanwijzers en geven de wagen zijn opvallende dagrijlichtsignatuur. De LED’s verlichten de kristalglaselementen indirect. Resultaat: unieke en bijzonder schitterende dagrijlichten.

De kristallen koplampen spelen ook in de Goodbye- en Welcome-enscenering hun exclusieve kunst uit: LED-elementen verlichten de kristalglaselementen actief. Bij het ont- en vergrendelen van de wagen geniet u zo van een indrukwekkende lichtenscenering.

Niet in de laatste plaats verhogen de kristallen koplampen door hun hoge lichtopbrengst duidelijk de zichtbaarheid en dus ook de veiligheid.

BMW sierroosters Iconic Glow

Enkel te verkrijgen op de nieuwe BMW 7 reeks of X7. Standaard op de BMW XM.

De BMW nieren Iconic Glow vormen een indrukwekkende visuele highlight. Met hun innovatieve LED-watervalverlichting maken ze sensationele lichtensceneringen mogelijk – bijvoorbeeld tijdens het rijden of bij het openen en sluiten van uw wagen.

M Aërodynamicapakket

Het M aerodynamicapakket met M specifieke voorschort, achterschort en zijdrempels in koetswerkkleur en een tweedelige diffusorinzet in Dark Shadow metallic straalt pure dynamiek en sportiviteit uit. Deze optie is beschikbaar voor bijvoorbeeld de BMW 3 Reeks, BMW 4 Reeks en BMW 5 Reeks.

De voordelen op een rij:

✓ Uiterst sportieve verschijning door M specifieke aanbouwelementen

✓ Beklemtoont het individuele karakter van de wagen

✓ Diffusorinzet als sportief, elegant accent in Dark Shadow metallic of Schwarz hochglänzend

✓ Qua vormgeving en precieze pasvorm optimaal op de wagen afgestemd

Download ons e-book.

    Download

    ons e-book.

      Top
    • › Offerte / Testrit aanvragen.