Een gloednieuw model voor de X1, de allrounder BMW SAV met bovendien de eerste X1 uitvoering met elektrische aandrijving. de iX1 combineert de innovatie van BMW i met de flexibiliteit van een BMW X-model. Uitgerust met de innovatieve eDrive-technologie van de vijfde generatie overtuigt de ruime en toch compacte BMW iX1 met dynamische prestatiecijfers en een groot rijbereik. Door zijn opwindend sportief exterieur vormt hij visueel een statement van zelfbewuste présence. In combinatie met uiterst moderne digitale technologie in het interieur biedt de nieuwe BMW iX1 een wendbare rijervaring voor al wie avontuur zoekt in het dagelijks leven. Kort na de marktintroductie van de nieuwe BMW X1 met uiterst efficiënte verbrandingsmotoren volgen een plug-in-hybride voor lokaal emissievrij rijden en de volledig elektrische BMW iX1.

voorlopige specificaties:

BMW iX1 xDrive30

gecombineerd vermogen in kWh/100 km: – (NEFZ), 18,4 – 17,3 (WLTP)*; CO2-emissies: 0 g/km (NEFZ), 0 g/km (WLTP)*, Elektrische actieradius (WLTP)* in km: 413 – 438.

BMW X1 xDrive 30e

Gecombineerd brandstofverbruik volgens WLTP: 1,1 – 0,8 l/100 km,

Gecombineerd elektriciteitsverbruik volgens WLTP: 18,2 – 16,4 kWh/100 km,

CO2-emissies van brandstof gecombineerd volgens WLTP: 24 – 17g/km,

BMW X1 xDrive 25e

CO2-emissies van brandstof gecombineerd volgens WLTP: 24 – 17g/km,

 

*Waarden zijn voorlopige waarden

BMW X1 xDrive23i

Gecombineerd verbruik volgens WLTP: 5,3 – 4,8 l/100 km,

CO2-emissies volgens WLTP: 146 – 163g/km,

BMW X1 sDrive 18i

CO2-emissies volgens WLTP: 143 – 159g/km,

BMW X1 sDrive 18d

CO2-emissies volgens WLTP: 129 – 145g/km,

BMW X1 sDrive 23d

CO2-emissies volgens WLTP: 125 – 141g/km

 

*Waarden zijn voorlopige waarden

EXTERIEUR HIGHLGHTS.

De gloednieuwe X1 & iX1 vult ons breed gamma aan fleetmodellen aan, prachtige designtaal en zeker en vast een forse verbetering dan zijn voorganger. De oppervlakken, lijnen en stijlvolle designdetails van de derde modelgeneratie van de nieuwe BMW X1 maken zijn SAV karakter nadrukkelijker dan ooit zichtbaar. De krachtige proporties, vierkante contouren van de wielkuipen en de gekenmerkte BMW X Styling op zijn voorkant als achterkant onderscheidt hem van als karaktervolle en voluit praktische SAV.

De nieuwe BMW X1 & iX1 is sportiever dan zijn voorganger, met een prominentere grille, grotere nieren en bredere koplampen. Het dak loopt van achteren ook iets schuiner af voor een meer dynamische indruk. Uiteraard beschikt de nieuwe iX1 over de kenmerkende blauwe BMW i details toegevoegd aan de skirts en bumpers.

INTERIEUR HIGHLIGHTS.

De verhoogde zitpositie tijdens het rijden en de toekomstgerichte premium ambiance die is geïnspireerd op het interieur van de BMW iX dragen bij aan de onderscheidende rijbeleving in de nieuwe BMW X1 & iX1. De kenmerkende highlights in het nieuwe interieur zijn het slanke dashboard, de BMW Curved Display, de ‘floating armrest’ met het geïntegreerde bedieningspaneel en de indirect verlichte pad voor de smartphone, aan de voorzijde van de middenconsole, net zoals in de nieuwe BMW 2 Reeks Active Tourer.

Zijn designtaal geeft u toegang tot nog meer functies via het centraal geplaatste touchscreen. De geïntegreerde apps zijn ook verbeterd, zoals de BMW News App die toegang geeft tot nog meer nieuwsbronnen. Ook is Voice Control verbeterd zodat u extra stemcommando’s kunt geven tijdens het rijden.

De nieuwe BMW iX1 compatible met de Digital Key, waardoor u de auto kunt openen en vergrendelen met uw iPhone. Ook kunt u hem starten met uw smartphone. Veel van deze functies zitten ook in de nieuwste geëlektrificeerde BMWs, ontdek ze hier en boek gemakkelijk een testrit of vraag informatie aan onze service advisors in onze concessies te Oudenaarde en Sint-Martens-Latem.