100% Elektrisch, 100% rijplezier, 100% BMW

Ervaar emissievrij rijplezier

Ontdek maximaal emissievrij BMW elektrisch rijplezier voor dagelijks gebruik, naadloze acceleratie uit stilstand, vooruitstrevende technologie gepaard met exclusief comfort in een volledig nieuwe en emotionele rijervaring. Het beste van BMW met blik op de toekomst en duurzaamheid.

Elektrisch rijden brengt tal van voordelen met zich mee!

Milieuvriendelijk

Uw wagen kan opgeladen worden via groene stroom opgewekt door een leverancier of door uzelf. Bovendien heeft uw elektrische wagen helemaal geen uitstoot.

Goedkoper

Een elektrische wagen is goedkoper op lange termijn in vergelijking met brandstofmotoren. U heeft minder onderhoudskosten en u kan uw wagen opladen aan de laagste energietarieven bij voorkeur.

Sportief BMW-gevoel

Ervaar puur rijplezier met de BMW elektrische aandrijving. Snelle acceleratie en fascinerende elektrische dynamiek vanuit stilstand.

Fiscaal voordelig

Elektrisch rijden wordt gestimuleerd door fiscale voordelen voor uw wagen en de noodzakelijke laadinfrastructuur.

Geluid

Uw elektrische wagen rijdt volledig geruisloos. Met de vernieuwde technologie kunt u in de toekomst uw geluid volledig zelf kiezen.

Volledige controle

Via de BMW-app heeft u volledige controle over uw laadstatus, routeplanning en nog veel meer

Slimme aandrijfmodi in uw elektrische BMW

De elektrische aandrijfmodi van BMW garandeert emissievrij rijplezier.

1

Sport

Bij de SPORT rijmodus heeft u eerst en vooral de keuze tussen een standaard instelling of een individual instelling. De standaard instelling bij de sport aandrijving is de dynamische instelling die sportief en elektrisch rijplezier garandeert op de meest gebalanceerde manier.

2

Comfort

De comfort mode van uw elektrische BMW is de standaard instelling. De perfecte balans tussen sportief en comfortabel rijden voor elektrisch rijplezier.

3

ECO PRO

Met de ECO PRO modus geeft u uw BMW aan om zo efficiënt mogelijk om te gaan met beschikbare energie. Via deze aandrijving maximaliseert u uw rijbereik met hetzelfde comfortabel rijplezier. U kunt via de individual instelling deze modus ook volledig personaliseren voor uw maximaal gebruiksgemak.

Veelgestelde vragen:

Is een elektrische wagen duurder?

Een elektrische wagen is op dit moment nog duurder, maar op lange termijn komt uw elektrische wagen goedkoper uit wegens de onderhoudskosten veel minder zijn. Uw onderhoudskosten verlagen omdat er minder slijtage is in de motor, dit komt omdat er minder bewegende delen zijn. Elektrisch opladen is op dit moment ook veel goedkoper wegens de brandstofprijzen de lucht in geschoten zijn. Het fiscale voordeel dat bij een geëlektrificeerd voertuig komt, valt ook niet te negeren.

Lees hier het artikel.

Waarom varieert het rijbereik bij een elektrische wagen?

Het rijbereik van uw elektrische wagen varieert door verschillende factoren zoals de rijstijl, de staat van het wegdek, het gewicht dat u meeneemt, de staat van het wegdek en de weersomstandigheden. Dankzij de functies van BMW EfficiëntDynamics en ritvoorbereiding kunt u altijd het maxium uit uw rijbereik halen. Lees hier alle factoren dat uw rijbereik beïnvloeden en ontdek hier hoe u efficiënt omgaat met uw elektrisch rijbereik.

Is een elektrische wagen fiscaal voordelig?

Absoluut, dankzij de fiscaliteitshervorming blijft uw elektrische wagen nog voor een lange tijd 100% fiscaal aftrekbaar. De laadoplossingen die hiermee gepaard gaan brengen ook fiscale voordelen met zich mee. Ontdek hier alle fiscale voordelen

 

Hoeveel rijbereik hebben elektrische BMW's en kan ik langere afstanden afleggen?

Het gemiddelde rijbereik van onze volledig elektrische BMW’s Varieert tussen de 380 – 625 km. Uw elektrische BMW garandeert u ook om langere afstanden af te leggen wanneer u rekening houdt met uw laadstatus. U kan gemakkelijk uw route inplannen, het navigatiesysteem houdt rekening met het feit dat u mogelijks moet stoppen om uw wagen te laden. U kunt natuurlijk het snelst opladen door beroep te doen op het HPC-charging netwerk van BMW Charging.

Hoeveel kost het opladen van mijn elektrische wagen?

De kostprijs voor het opladen van uw elektrische wagen hangt af van waar u uw wagen oplaadt. Dit kan thuis aan uw wallbox, een openbare laadpaal of openbare snellaadpaal. De openbare snellaadpaal is natuurlijk de duurste optie, maar u wacht dan in het algemeen minder lang.

Gemiddeld betaal je €0,22 per kWh wat neerkomt op zo’n € 0,037 per kilometer**. Rijden op elektriciteit is uiteraard beter voor uw portemonnee dan rijden op benzine of diesel, gezien de huidige situatie van brandstofprijzen. Thuis laden start vanaf € 0,25 per kWh (zonder zonnepanelen).

 

** Prijzen kunnen sterk afwijken af door de huidige economische situatie.

Wenst u meer informatie? Raadpleeg het Fleet Knowledgecenter.