UITSTRALING - KLASSE - COMFORT - LUXE

De BMW X5, een echte klassieker binnen ons fleetgamma en bovendien een zeer geliefd model door onze klanten sinds zijn eerste intrede in 2000. Luxe van bovenste plank en ronduit efficiënt rijplezier op een zeer comfortabele zithoogte. De BMW X5 is standaard royaal uitgerust, en biedt veel mogelijkheden voor verdere uitbreiding en echte luxe te ervaren. Wenst u de rijdynamiek en zijn comfort zelf te ervaren? Dat kan via een testrit.

Specificaties.

PLUG-IN HYBRIDE

CO2 Gewogen: 27 – 37 g/km

Brandstofverbruik: 1,2 – 1,6 l/100 km

Elektrisch rijbereik: 79 – 88 km

AC Stroomverbruik: 24,3 – 27,4 kWh/100km

BENZINE

CO2 Gecombineerd: 204 – 244 g/km

Brandstofverbruik: 8,9 – 10,7 l/100 km

DIESEL

CO2 Gecombineerd: 187 – 222 g/km

Brandstofverbruik: 7,1 – 8,5 l/100 km

CO2 Gecombineerd: 173 – 210 g/km

Brandstofverbruik: 6,6 – 8 l/100 km

CO2 Gecombineerd: 180 – 213 g/km

Brandstofverbruik: 6,9 – 8,1 l/100 km

De BMW X5 in beeld.

 • › Offerte / Testrit aanvragen.
 • De varianten.

  Highlights.

  Exterieur.

  De vernieuwde BMW X5 verschilt op heel wat vlakken ten opzichte van zijn voorganger. 

  De meest opvallende verandering is aan de voorzijde. De voorzijde kent een groter, licht hexagonaal gevormde nierengrille. Ook zorgen de optionele BMW Laserlight met blauwe X-elementen en machtige luchtinlaten voor een strakke afwerking.

  De achterzijde wordt gekenmerkt door een strak lijnenspel. Ook de “Split Tailgate” gaat niet onopgemerkt voorbij. De koffer opent namelijk in 2 delen, de 2 aparte delen zijn volledig elektrisch en kan bediend worden vanuit de cockpit, de sleutel of gewoon met een druk op de knop van de koffer zelf.

  Verder heeft u ook de keuze om uw wagen uitrusten aan de hand van verschillende exterieur pakketten. De pakketten, basis-, M-, X -line pakket, zorgen voor een andere look van uw wagen. Zo zal de M uitvoering een diepere voor en achterbumper krijgen met grotere uitlaatstukken voor een sportieve look.

  INTERIEUR.

  Het interieur van de BMW X5 straalt luxe en comfort uit. Dankzij zijn optioneel panoramisch schuifdak met skylounge kan u overdag genieten van veel licht en in de avond van de Ambient Lighting.

  Ook kan u uw BMW X5 uitrusten met Crafted Crystal. Deze optie zorgt voor verschillende elementen zoals de versnellingspook, BMW Controller en nog veel andere elementen die uitgerust worden met een glazen afwerking. 

  U heeft telkens keuze voor luxe, u kiest zoals als u wilt met de BMW X5. Hij is bijvoorbeeld leverbaar met Ambient Air pakket, waarmee u met diverse heerlijke geuren de auto nog vertrouwelijker maakt. Voor muziekfanaten kunnen wij de BMW X5 uitrusten met een Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System.

  De BMW X5 is een volwaardige 5 zitter, indien 5 zetels voor u te weinig zijn kan u de wagen optioneel laten uitrusten met 7 zetels. Deze extra twee zetels bevinden zich in de kofferruimte. 

  Technologie & connectiviteit.

  Een ander uiterst handig rijhulpsysteem vormen de BMW Laserlights. De Laserlights krijgen blauwe accenten en het opschrift “BMW Laser” in de koplampen, dit zet de sportiviteit en het technologische aspect van de BMW X5 nog eens in de verf. 

  Het BMW Head-up Display zorgt ervoor dat u ten alle tijden uw focus op de weg houdt. Relevante informatie wordt in kleur afgebeeld direct in het gezichtsveld van de bestuurder op de voorruit. Ook bevat het BMW Display intuïtieve widgets zoals een vernieuwde spraakassistent, Apple Carplay en Android Auto.

  Via de BMW Digital Key kan u uw wagen ontgrendelen en starten van zodra uw smartphone in het draadloos oplaadvak ligt. U heeft ook de mogelijkheid 5 andere mensen uit te nodigen en toegang te verlenen tot uw BMW X5.

  De nieuwe BMW X5 beschikt over talloze rijhulpsystemen. Het optionele Driving Assistant Pack Professional biedt in elke verkeerssituatie de nodige veiligheid en comfort zowel in kritische als in monotone verkeerssituaties. Uw BMW X5 zal u op elk moment bijstaan voor telkens een zorgeloze en veilige rit te garanderen.

  Elektrisch opladen.

  Met de BMW X5 Plug-in Hybride combineert u het beste van 2 werelden. Duurzame mobiliteit en impresionante rijdynamiek. Het speciaal ontworpen innovatieve Plug-in Hybride aandrijving systeem biedt in elke situatie volledige flexibiliteit en efficiëntie.

  In samenwerking met het navigatiesysteem en BMW eDrive Zones wordt de BMW X5 optimaal benut. Zodra u in een stad binnen een milieuzone rijdt, schakelt de wagen over naar een volledige elektrische rijmodus. Bij het verlaten van deze zone zal de wagen dan ook automatisch terug overschakelen naar Hybride Modus. Uiteraard kan u ook altijd overschakelen naar de gewenste rijmodus. 

  De BMW X5 45e beschikt over een vol elektrisch rijbereik van 88 kilometer. Onderweg zorgen de intelligente rijmodi in elke situatie voor een optimaal samenspel tussen verbrandings- en elektromotor.

  Met een laadvermogen van 2,3 kW heeft de BMW X5 45e xDrive ongeveer 9 uur en 5 minuten nodig. Bij een laadvermogen van 3,7 kW bedraagt de laadtijd 5 uur en 38 minuten.