Welke entertainment & connectiviteit opties kan ik verkrijgen bij mijn BMW?

Welke entertainment & connectiviteit opties kan ik verkrijgen bij mijn BMW?

Entertainment of geluidssystemen zoals BMW Harman Kardon of het diamond surround system van Bowers & wilkins zorgen voor dagelijks luisterplezier naar uw favoriete muziek in uw BMW. Bijkomende entertainment opties voor uw wagen worden hier ook aan het licht gebracht. Alle opgelijste opties zijn niet voor alle modellen beschikbaar, en zijn louter informatief als u meer informatie wenst rond deze opties.

* Sommige opties zijn onder voorbehoud van productwijzigingen & de capaciteit is afhankelijk van het model. Vraag gerust meer informatie over beschikbaarheid door ons te contacteren.

Professional Entertainment systeem achteraan met Amazon Fire

Enkel beschikbaar in de nieuwe BMW 7 Reeks

Met het Entertainment Experience achteraan beleven de passagiers op de achterbank een unieke bioscoopsfeer. Leun gerust achterover en geniet: in de Theatre Mode glijdt het 31,3″ grote BMW Theatre Screen met geïntegreerde Amazon Fire TV elektrisch uit de hemelbekleding en worden de achterste zitplaatsen automatisch in een uiterst comfortabele positie gezet. Tegelijkertijd sluit uw BMW de rolgordijnen achteraan en aan de zijruiten en dimt hij de interieurverlichting voor een hoogwaardige loungesfeer. Het grote panoramische 32:9-scherm maakt indruk met de 8K-resolutie en een onvergelijkbare kijkervaring achterin. Een High-End Surround Sound System zorgt voor een passende akoestische presentatie. Eveneens een klasse op zich: het entertainment. Fire TV biedt toegang tot een groot aantal apps, zodat u uw favoriete series kunt streamen, uw social media-kanalen kunt checken of de tijd kunt verdrijven met spelen (abonnementen kunnen nodig zijn). Voor nog meer entertainment zorgt een HDMI-interface waarmee u externe apparaten zoals een smartphone of een spelconsole kunt verbinden. Bovendien profiteert u van een maximaal bedieningscomfort. De achterpassagiers kunnen het beeldscherm rechtstreeks met aanraking bedienen of gebruikmaken van de aanraakbare 5,5″ bedieningsmodules in de achterdeuren. Praktisch: de juiste kijkafstand tot het BMW Theatre Screen kan individueel ingesteld worden. Personal eSIM en twee hoofdtelefoonaansluitingen ronden het pakket af.

Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System

Het Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System biedt een uitstekende klankkwaliteit in de wagen en is in principe de high-end verbeterde versie van de BMW harman kardon luidsprekers die u optioneel kunt toevoegen in verscheidene van onze modellen. De gerichte plaatsing van de luidsprekers garandeert bestuurder en passagiers, ongeacht de zitplaats in de wagen, altijd het hoogste luistergenot.

Innovatieve luidsprekermaterialen creëren een perfecte verhouding tussen klankkwaliteit en voertuiggewicht. De twee Diamant-hogetoonluidsprekers van het Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System zijn van zuivere synthetische diamant vervaardigd. Dit buitengewoon lichte en extreem stevige materiaal is ideaal voor de weergave van signalen met hoge frequentie.

De luidsprekerschermen van roestvrij staal zijn voorzien van het exclusieve Fibonacci-gatendesign. Wanneer het systeem ingeschakeld is, worden de luidsprekers bovendien zachtjes verlicht, wat de uitstekende klankkwaliteit van het systeem ook visueel accentueert.

harman/kardon Sound system

het BMW harman kardon Surround Sound is het geluidssysteem van topklasse: met het BMW Harman Kardon Surround Sound System geniet u van een uiterst harmonieus klankbeeld. Het systeem geeft stemmen en instrumenten bijzonder precies en natuurgetrouw weer. Zo komen muzikale finesses bijzonder goed tot hun recht. De technische basis voor deze klankervaring wordt gevormd door een zeer efficiënte digitale versterker van met negen kanalen en individueel instelbare equalizing. De snelheidsafhankelijke regelfunctie nivelleert subtiel en volautomatisch de invloed van rijgeluiden. Zo blijft het door u waargenomen volume altijd hetzelfde. De in totaal 16 luidsprekers zorgen voor een ruimtevullende en harmonieuze klank op alle zitplaatsen. Ze overtuigen ook visueel met een hoogwaardig inzetstuk in Titan dunkel. Bijkomend accent: een Harman Kardon-inzetstuk aan de luidsprekers in de deurbekledingen en in de hoedenplank. Alle klankinstellingen kunt u comfortabel via de BMW Controller en het Control Display regelen.

Professional Entertainment systeem achteraan

De uitrusting entertainmentsysteem Professional achteraan biedt de achterpassagiers met twee onafhankelijke, kantelbare kleurendisplays de best mogelijke ontspanning. Dankzij een bijkomende Blu-Ray-speler achteraan is het zelfs mogelijk om op elk van de twee 10,2″ grote schermen met hoge resolutie een andere film af te spelen. Het systeem biedt toegang tot de entertainmentfuncties van de wagen. Zo kunt u afhankelijk van de uitrusting tv-programma’s ontvangen, online functies gebruiken (met actief gsm-abonnement) of mp3-spelers, spelconsoles en dergelijke aansluiten. Het geluid wordt via de luidsprekers of een koptelefoon weergegeven (ook draadloos).

Het entertainmentsysteem Professional achteraan is comfortabel met de aanraakbediening via het display te bedienen. Zelfs het navigatiesysteem kan door de achterpassagiers onafhankelijk van de bestuurder bediend worden. Beide schermen beschikken over een afwerking in Schwarz hochglänzend. Daarnaast biedt het systeem een digitale HDMI-ingang en USB-laadstroom.

Deze optie is bijvoorbeeld mogelijk voor de BMW X5 en BMW 5 Reeks.

Apple CarPlay / Android Auto

Met de smartphone-integratie kunt u via het Control Display talrijke functies van uw smartphone ook tijdens het rijden gebruiken. U hoeft de vertrouwde bediening ervan niet te missen – ongeacht of de smartphone een iOS- of Android-besturingssysteem heeft. De smartphone-integratie ondersteunt Apple CarPlay en in combinatie met een BMW Live Cockpit Navigation ook Android Auto in uw wagen.

U kunt uw smartphone draadloos met de wagen verbinden en zo bv. telefoneren, berichten dicteren en versturen. Luister naar uw favoriete hits via Spotify of navigeer naar uw bestemming via Google Maps, Waze of Apple Maps. Via TuneIn vindt u uw favoriete radiozenders of luisterboeken via de Audible App en volgt u de nieuwste podcasts.

De bediening gebeurt via het bedieningssysteem van uw BMW. Met een lange druk op de spraaktoets op het stuur kunt u uw handen aan het stuur houden en de spraakassistent van uw smartphone gebruiken.

TV-functie Plus

De tv-functie Plus maakt de digitale tv-ontvangst DVB-T/DVB-T2/HD incl. elektronische programmaoverzichten mogelijk op het Control Display van 12,3″ wanneer de wagen stilstaat. De geïntegreerde CI+-interface maakt de ontvangst van gecodeerde content mogelijk. Het systeem wordt bediend met de aanraakfunctie van het Control Display of de iDrive Controller. Via de optionele monitoren achterin kan de tv-functie ook tijdens het rijden gebruikt worden. Deze optie is bijvoorbeeld mogelijk voor de BMW 5 Reeks.

ConnectedPackage Professional

Comfortabel onderweg: met de digitale diensten van het Connected Package Professional wordt elke rit aangenamer en relaxter.

Connected Navigation als onderdeel van BMW Maps zoekt automatisch de snelste weg naar uw bestemming en brengt u op de hoogte van vertragingen in het verkeer. Wilt u een parkeerplaats vlak bij uw bestemming? De Parking Space Assistant als onderdeel van Connected Parking stelt de beste parkeeropties voor.

Dankzij Connected Music en Spotify hebt u uw lievelingsmuziek altijd bij de hand en streamt u ze via de ingebouwde simkaart in uw BMW.

De belangrijkste apps van uw smartphone ook in de BMW gebruiken? Met de smartphone-integratie ondersteunt uw BMW Apple CarPlay en Android Auto via een draadloze verbinding tussen smartphone en wagen. Daardoor kunt u in de wagen comfortabel gebruikmaken van vertrouwde functies en verschillende apps.

Met de In-Car Experiences zorgt uw BMW bovendien voor uw welbevinden. Als optie kan hij bijvoorbeeld voor ontspanning zorgen na een stressvolle dag.

Smartphone-integratie is permanent in de wagen beschikbaar. De looptijd voor Connected Music, In-Car Experiences en de onlinefuncties voor BMW Maps bedraagt telkens drie jaar. Deze optie is standaard geïntegreerd in onze fleetmodellen.

WiFi hotspot

Moet u onderweg aan een videoconferentie deelnemen of de eindversie van een PowerPoint-presentatie verzenden? Met de WiFi-hotspot surft u in de wagen met LTE-topsnelheid (indien beschikbaar op het net). U en uw medepassagiers kunnen met maximaal tien toestellen een verbinding maken met de hotspot, zonder daarbij het datavolume van uw gsm-abonnement te belasten. De highspeed-verbinding met wachtwoordbeveiliging wordt via de in uw BMW ingebouwde simkaart en de dakantenne tot stand gebracht. Zo is in heel Europa een snelle, veilige en stabiele gegevensoverdracht gegarandeerd, waarmee u video’s kunt streamen, foto’s kunt downloaden of online-games kunt spelen. Om de dataverbinding met de WiFi-hotspot te kunnen gebruiken, hebt u als gebruiker van ConnectedDrive een HotSpot Drive klantenaccount bij onze partner, Deutsche Telekom AG, nodig. Deze optie is bijvoorbeeld mogelijk voor de BMW 4 Reeks, BMW 5 Reeks, BMW X3 en BMW X5.

Hi-Fi luidsprekersysteem

Het HiFi-luidsprekersysteem met een versterkervermogen van 205 W (Afhankelijk van het model) en tien luidsprekers zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het geluid in het gehele interieur, en is bovendien het standaard geluidssprekersyteem in uw wagen. De 7-kanaalsversterker garandeert een bijzonder precieze geluidsaanpassing en dus een heldere klank. u kunt altijd kiezen om een trapje hoger te gaan met het BMW Harman Kardon geluidssyteem of, afhankelijk van het model, het Bowers & Wilkins Diamond Surround System.

De voordelen op een rij:

✓ Uitstekende klank op alle zitplaatsen

✓ Volumineuze bassen

✓ Excellente, onvervalste klank

DAB-Tuner

Dankzij de digitale radio-ontvangst biedt de DAB-tuner een grotere keuze aan zenders en ontvangt hij bovendien talrijke themazenders. Voor een nog betere ontvangst- en klankkwaliteit is hij DAB+-compatibel met de modernste ontvangsttechniek uitgerust. Bovendien verschijnt op het scherm praktische extra informatie zoals titel en artiest.  De DAB-Tuner is standaard geïntegreed in alle modellen binnen ons gamma.

Download ons e-book.

    Download

    ons e-book.

      Top
    • › Offerte / Testrit aanvragen.